HTML

All You Can (Not) Eat

2012.06.19.-2012.08.28.

Friss topikok

  • Mis: szoval ennyi volt? (2012.08.04. 09:33) Here I am :)
  • pinkbutterfly: @AllYouCan(Not)Eat: Mi Agárdra járunk a Popstrandra, még akkor is, amikor a srácokkal Velencén vag... (2012.07.03. 22:36) Kezdés előtt 3. (olyan kreatív vagyok:D)
  • AllYouCan(Not)Eat: persze, minden ok, csak megint telora korlátozódtam, azon pedig csak kommentet tudok irni, posztot... (2012.06.27. 00:02) Day 4.
  • AllYouCan(Not)Eat: Na már rájöttem, hogy mit hogy kell használni, és hozzá adtalak :)) (2012.06.22. 10:53) Elmaradásaim..
  • AllYouCan(Not)Eat: Hát, pontos eredményeket még nem tudok, mert ma megyek majd a biziért, de minden tök jó lett (5ös ... (2012.06.20. 10:34) Hoppá, hoppá..

Címkék

2012.06.21. 07:52 AllYouCan(Not)Eat

Day 3 (I hate people)

Szóval 3 nap. Kaják, edzések eddig rendben. eddig nem akartam elcsábulni semminek :) Bár valószínű azért, mert ebbe a melegben legszívesebben nem ennek semmi mást, csak egy kis gyümölcsöt.. Kezdem megszokni ezt a 3 liter vizes cuccot, igazából tegnap is kb 4 és fél litert ittam meg (abból másfelet akkor, amikor délben a vonatállomásra sétáltam fel, és azt hittem meghalok a melegben, tök jó, hogy van helyi közlekedés..).
A mai napon jó szarul indult, 5:30kor sikerült úgy felbaszniuk az agyamat, hogy ááááááá... mindjárt kibicikilizem magamból az ideget. (I hate people.)

Szóval péntek-szombat-ésvasárnapnembiztos lesz ez a falunapok-testvérvárosinapok.. És mivel ugye barátomék családja főz kb 1000 embernek, alig akad tennivaló.. Pénteken gulyásleves lesz, szombaton meg babgulyás. Pénteken nekem is kell menni zöldséget pucolni, kockázni, ja meg valakinek majd föl kell vágni azt a laza 50 kg húst pénteken.. úgyhogy unatkozni nem fogok. (Meg aludni se.. mert még ha haza is mennék, hogy időben lefeküdjek, konkrétan az egész banzáj 50 m-re van a házunktól, hajnal 2ig programok vannak..utána meg kb 5ig eltart mire az összes részeg hazatalál és ilyenkor az utcán hangosan énekelnek, kutyáink megőrülnek, bedobálják a szemetet a kertünkbe mert az jó, akik a mi utcánkban parkoltak le, indulásnál összetörik egymást, majd azon agonizálnak, hogy mivel mindketten be vannak baszva, hívjanak-e rendőrt.. (I hate people 2.) Szóval vicces lesz.

Amúgy rájöttem, hogy én mindent utálok. Utálom pestet, és annyira örülök, hogy a giminek legalább már vége.. nem mintha szeptembertől nem pestre járnék, de most olyan felszabadultnak érzem magam. Örülök, h most egy jó darabig nem kell bemennem. Büdös,koszos,túúúlsokazember,veszélyes.. fújj. (I hate people 3.)
Bia sokkal jobb ennél. Igaz, hogy itt nem történik semmi, de akkor is. Tiszta, van közbiztonság, akárkivel találkozok nem kell olyan messzire mennem, amit gyalog ne lehetne megtenni. Csak az éjszakai életet kéne felpezsdíteni, mert az a kocsma, ami már az öregapám idején is ott volt rég, nem túl kecsegtető. :D

Na mindegy. Akkor most tekerek egyet :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://allyoucannoteat.blog.hu/api/trackback/id/tr514601328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása